Millî Eğitim Bakanlığı ve  Türkiye Uzay Ajansınca düzenlenen "Sıradaki Astronot Ben Olmalıyım, Mars Görevi Bende" konulu kompozisyon yarışmasında Nazmiye Demirel Ortaokulu öğrencisi Berra Buse BİLGİNTURAN, TÜRKİYE BİRİNCİSİ oldu, öğrencimizi tebrik ederiz.

Isparta 100. Yıl Zeka Oyunları Ligi Ortaokullar Kategorisinde okulumuz öğrencileri ''Trıangle Game''de Aybüke Gökçe Göde ve Ufuk Kerem Demir(Grup birincisi)

''Reversi''de Yağız Erdem(Grup ikincisi)

''Mangala''da Ahmet Burak Savran(Grup birincisi)  olarak tur atladılar. Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenleri Fatma Acar'ı tebrik ederiz.

Mrt

13 Mart'ta Isparta Nazmiye Demirel Okulu'nda velilere yönelik gerçekleştirilen seminerde, güvenli internet kullanımı, teknoloji bağımlılığı ve siber zorbalık konularında bilgilendirme yapıldı. Seminer, velilerin çocuklarının internet üzerinde karşılaşabileceği potansiyel riskler hakkında farkındalık kazanmalarını sağlamayı amaçladı. Güvenli internet kullanımının önemi vurgulanarak, çocukların internet ortamında nasıl güvende tutulabilecekleri konusunda pratik öneriler sunuldu. Ayrıca, teknoloji bağımlılığının ve siber zorbalığın etkileri üzerinde durularak, bu konuların çocukların sağlıklı gelişimini nasıl etkileyebileceği üzerine tartışıldı. Seminer, velilerin çocuklarını dijital dünyada daha bilinçli bir şekilde yönlendirmelerine yardımcı olmayı hedefledi.

Mrt

Okulumuzun İngilizce öğretmeni Fatma Kahraman ve Bilişim Teknolojileri öğretmeni Fadime Uğuz, "eSafety Label Hakkında Her Şey" adlı eğitimleri başarıyla tamamlamışlardır.

Mrt

Okulumuz İngilizce öğretmeni Fatma Kahraman, katıldığı eğitim sonucunda okulumuza eSafety Label Bronz madalyası kazanmıştır. Emeği için öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

Bugün (8  Mart 2024) finali oynanan okullar arası küçükler KIZ ve ERKEK basketbol takımlarımız ŞAMPİYON oldular.

Öğrencilerimizi, beden eğitimi öğretmenlerimizi ve antrenörlerini tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Fadime UĞUZ tarafından,  öğretmenlere çevrimiçi güvenlikle ilgili önemli bir seminer düzenlendi. Bu seminerde, dijital dünyada karşılaşılabilecek riskler ve tehlikeler hakkında bilgi verildi ve öğretmenlerin bu konuda bilinçlenmesi amaçlandı. Seminerde, güvenli internet kullanımı, kişisel verilerin korunması, çevrimiçi dolandırıcılık ve diğer çevrimiçi tehditler hakkında bilgilendirme yapıldı. Ayrıca, öğretmenlere çocukların çevrimiçi güvenliğini sağlamak için alabilecekleri önlemler ve bu konuda ailelere destek sağlama yöntemleri de tartışıldı. Bu seminer, öğretmenlerin dijital ortamda daha bilinçli ve güvenli bir şekilde hareket etmelerine katkı sağlamayı amaçlamaktadır.

Mrt

Okulumuzda, öğrencilerimizin çevrimiçi güvenliği ve bilinçli internet kullanımı konularında daha etkin bir şekilde destek sağlamak amacıyla e-Güvenlik Okul Ekibi Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, öğretmenler, yöneticiler ve öğrenciler arasında iş birliği yapılarak, e-Güvenlik konusunda farkındalık artırıcı etkinlikler planlandı ve stratejiler belirlendi. Bu toplantı, okulumuzun dijital ortamda güvenli bir öğrenme ve etkileşim ortamı sağlama misyonu doğrultusunda önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Mrt

Okulumuzda e-Güvenlik Okul Panosu oluşturduk ve öğrencilerimize çevrimiçi ortamda güvende kalmalarına yardımcı olacak bilgiler sunuyoruz. Panomuzda, güçlü şifre kullanımı, kişisel bilgilerin paylaşımı konusunda dikkat edilmesi gerekenler, güvenli internet tarayıcıları ve çevrimiçi etkileşimlerdeki riskler gibi konuları ele alıyoruz. Öğrencilerimizin çevrimiçi deneyimlerini daha güvenli hale getirmek ve bilinçli internet kullanıcıları olmalarını sağlamak için bu panoyu düzenli olarak güncelliyor ve yeniliyoruz.

Mrt

6 Mart 2024 tarihinde düzenlenen 3x3 basketbol turnuvasında okulumuz şampiyon oldu

Şbt

22-25 Şubat tarihleri arasında Ankara ilinde yapılan Türkiye Okullar arası Kickboks şampiyonasında Zeynep Güldal

42 kilo Kick light contact branşında Türkiye 2. Olmuştur

Şbt

Okullar arası satranç müsabakalarında kızlarda takım olarak birinci (1.); erkeklerde takım olarak ikinci (2.) olan öğrencilerimizi ve beden eğitimi öğretmenimiz Diğdem Gülbakan Akgüneş'i tebrik ederiz.

Ock

Bakanlığımızca 2023 – 2024 eğitim öğretim yılı birinci döneminin son haftasında tüm kademelerde uygulanmak üzere öğrencilerin zihinsel, sosyal, duygusal, fiziksel ve ahlaki açıdan çok yönlü gelişimini esas alan bir yaklaşımla "Dönem Sonu Sosyal Etkinlikler Faaliyet Planı" hazırlanmıştı. biz de okul olarak kendi faaliyet planımızı yaparak değişik etkinliklerle faaliyet haftamızı yürütüyoruz.