Okulumuzda velilere güvenli internet kullanımı, teknoloji bağımlılığı ve siber zorbalık konularında seminer verildi

13 Mart'ta Isparta Nazmiye Demirel Okulu'nda velilere yönelik gerçekleştirilen seminerde, güvenli internet kullanımı, teknoloji bağımlılığı ve siber zorbalık konularında bilgilendirme yapıldı. Seminer, velilerin çocuklarının internet üzerinde karşılaşabileceği potansiyel riskler hakkında farkındalık kazanmalarını sağlamayı amaçladı. Güvenli internet kullanımının önemi vurgulanarak, çocukların internet ortamında nasıl güvende tutulabilecekleri konusunda pratik öneriler sunuldu. Ayrıca, teknoloji bağımlılığının ve siber zorbalığın etkileri üzerinde durularak, bu konuların çocukların sağlıklı gelişimini nasıl etkileyebileceği üzerine tartışıldı. Seminer, velilerin çocuklarını dijital dünyada daha bilinçli bir şekilde yönlendirmelerine yardımcı olmayı hedefledi.

14-03-202414-03-2024

Yayın: 14.03.2024 - Güncelleme: 14.03.2024 09:33 - Görüntülenme: 54