ISPARTA / MERKEZ - Nazmiye Demirel Ortaokulu

Öğretmenlere e-Güvenlik Semineri

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Fadime UĞUZ tarafından,  öğretmenlere çevrimiçi güvenlikle ilgili önemli bir seminer düzenlendi. Bu seminerde, dijital dünyada karşılaşılabilecek riskler ve tehlikeler hakkında bilgi verildi ve öğretmenlerin bu konuda bilinçlenmesi amaçlandı. Seminerde, güvenli internet kullanımı, kişisel verilerin korunması, çevrimiçi dolandırıcılık ve diğer çevrimiçi tehditler hakkında bilgilendirme yapıldı. Ayrıca, öğretmenlere çocukların çevrimiçi güvenliğini sağlamak için alabilecekleri önlemler ve bu konuda ailelere destek sağlama yöntemleri de tartışıldı. Bu seminer, öğretmenlerin dijital ortamda daha bilinçli ve güvenli bir şekilde hareket etmelerine katkı sağlamayı amaçlamaktadır.

Yayın: 07.03.2024 - Güncelleme: 07.03.2024 14:13 - Görüntülenme: 32