T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ISPARTA / MERKEZ - Nazmiye Demirel Ortaokulu

ETWINNING OKUL ETİKETİMİZİ ALDIK

Okulumuz Avrupa’daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda yürüttüğü başarılı çalışmalarla elde ettiği Ulusal ve Avrupa Kalite etiketlerinden sonra 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı için Brüksel'de bulunan Merkezi Destek Servisi(Central Support Service – CSS) tarafından uygulanan, okul seviyesinde yapılan çalışmaları tanımak için "eTwinning School" olma davetiyesi almıştı.

Başvurumuz neticesinde okulumuz, okul içi eğitim öğretim faaliyetlerinden okul aile işbirliğine; ulusal ve uluslararası projelerdeki başarılardan öğretmenler arası ekip çalışmalarına kadar birçok kriteri içinde barındıran "eTwinning School" ünvanına layık görülmüştür. 

Kazandığımız bu etiketle, dijital uygulamalar, e-güvenlik uygulamaları, çalışanlar ve öğrencilerle işbirlikçi öğrenme uygulamalarının teşvik edilmesi alanlarında okulumuz lider olarak tanınmış oldu. 

Yaptıkları başarılı projeler ve "eTwinning School" etiketi başvuru sürecindeki çalışmaları için İngilizce Öğretmenimiz Mustafa Göksoy ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Fadime Uğuz'u, İngilizce öğretmeni Fatma Karaman'ı tebrik ederiz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 03.04.2024 - Güncelleme: 03.04.2024 10:21 - Görüntülenme: 61
  Beğen | 3  kişi beğendi