Kas

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurulu 31.10.2018 Çarşamba günü saat 18:00´da okulumuz çok amaçlı salonunda yapıldı. Toplantıya katılan tüm velilerimize ve de öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimiz´in 95. yılı münasebetiyle okulumuzda hazırlanan program coşku ve gururla okulumuz öğretmen, öğrenci ve velileriyle birlik beraberlik içerisinde kutlandı.

Ekm

4007 Bilimin Gülleri Isparta´da açıyor etkinliği kapsamında düzenlenen KODLA ISPARTA HACKATHON´nunda okulumuz 1.lik ve 3.lük ödüllerini elde etmiştir.

Eyl

Aşure; paylaşmanın ve sevginin ifadesi, bolluk ve bereketin simgesidir.

Eyl

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılına Okul Müdürümüz Halil Kaya´nın konuşmasıyla başladık. Yeni Eğitim Öğretim Yılının tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize hayırlı olmasını dileriz.

Eyl

Okul Müdürümüz Halil KAYA, Milli Eğitim Bakanı Ziya SELÇUK önderliğinde yapılan "En Başarılı Okul Yöneticileri ve Tecrübeleri" adlı  çalıştaya katıldı. Çalıştaya ülke genelinde 120 okul müdürü davet edildi.

May

Okulumuzda gerçekleşen Tübitak 4006 Bilim Fuarında birbirinden özel 29 proje yer aldı. Muhteşem projelerin yer ldığı fuara yoğun bir katılım gerçekleşti. Fuarda Bilişim Teknolojileri alanında 5 proje, Sosyal Bilgiler alanında 4 proje, Fen Bilimleri alanında 12 proje, matematik alanında 7 proje, Din kültürü alanında 1 proje olmak üzere toplam 29 yer aldı. Projelerin hazırlanmasında emeği bulunan tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Okulumuz Rehber Öğretmeni Selcen Türkoğlu 8. Sınıf öğrencilerinin velilerine liselere geçiş sistemi hakkında bilgi verildi.

Mrt

22.02.2018 Perşembe Günü Okulumuzda Sivil Savunma Kulübü tarafından Yangın tatbikatı yapılmıştır. Tatbikata İl İtfaye Müdürlüğünden bir ekip de katılarak öğrencilerimize tatbikatı uygulamalı olarak göstermiştir. İl İtfaye Müdürlüğüne katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunarız.