Haz

15 danışman öğretmen ile 78 öğrencimizin  büyük bir çaba ve gayret sonucu hazırladığı 25 proje ile TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açılışımızı yaptık.

Atletizmde Türkiye dereceleri !

Öğrencimiz Selim Savran,  Türkiye yarı finallerinde Atletizm 3 adım atlama dalında 10.90 derecesi ile 1. Olmuş ve Türkiye finallerine katılmaya hak kazanmıştır.

Öğrencimiz Belinay AKBAŞ, Türkiye yarı finallerinde 1500 m koşusunda 2. Olmuştur Türkiye finallerine gitmeye hak kazanmıştır.

16-17 Nisan 2022 tarihleri arasında Adana'da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Atletizm Grup Yarışmalarında okulumuz öğrencileri Belinay AKBAŞ 1500 mt 1. (Birinci) , Asım Berat ÖZTÜRK 100 mt engelli 2. , Selim SAVRAN Üç adım atlamada 2. , 60 mt' de 4. oldular .

Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağanı dünyanın tek çocuk bayramı olan  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı okulumuzda düzenlenen törenle coşkuyla kutladık.

Şampiyon küçük erkekler basketbol takımımız ilimizi temsilen çıktığı maçlarda  dün Burdur , bugün de (20.04.2022) Antalya ekiplerini yenerek , grubunan 1. Olarak çıkmıştır,  öğrencilerimizi ve antrenörlerini tebrik eder,  takımımıza yarı finallerde başarılar dileriz.

''Yıldız Erkekler, Yıldız Kızlar,  Küçük Erkekler'' basketbolda Isparta şampiyonu okulumuz , ''Küçük Erkekler'' dalında tamamı kolejden oluşan diğer illerin şampiyonları ile ;  ilimizi temsilen çıktığı ilk maçında muhteşem bir galibiyet aldı.

Bolu'da düzenlene Yıldız Kızlar Artistik Cimnastik Türkiye Şampiyonası'nda okulumuz öğrencisi Sude Aycan, Türkiye dördüncüsü olmuştur.

Okulumuz öğrencisi Elif BORAN , okullar arası cimnastikte küçük kızlar il birincisi oldu.  Öğrencimizi,  veli, öğretmen ve antrenörlerini tebrik ederiz.

Cumhuriyetimizin 98. Yılı Coşkuyla Kutlandı

Ekm

Bocce müsabakalarında il birincisi olan takımımız okulumuzda düzenlenen törende kupa kaldırdı.

Okul - Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantımızı Yaptık

İçişleri Bakanlığı'nın

"Öncelik Yayanın Öncelik Hayatın" projesi kapsamında il programı sayın Valimiz Ömer SEYMENOĞLU,  Belediye Başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN ve İl müdürlerinin katılımıyla okulumuzda yapıldı. Sürücülere yayalara yol vermenin önemi hakkında bilgi verildi ve broşürler dağıtıldı.

Emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür ederim.

Halil KAYA