Okul Aile Birliği toplantımız 20/10/2023 tarihinde saat 14.30'da yapılacaktır

Veli -Öğretmen Görüşme Saatleri

Mavi ile işaretli zamanlarda ismi yazılı öğretmenlerimiz ile görüşme yapılabilir.

Ağu

Okulumuzda deprem güçlendirme çalışmaları yapılacağı için bir süreliğine Yılmaz Şener İlkokunda sabahçı olarak eğitim öğretim çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Ekm

Okul Aile Birliği toplantısı 27/10/2022 tarihiğnde okulumuz çok amaçlı salonda saat 17.00'de yapılacaktır.

Ağu

İOKBS'ye  girecek olan öğrencilerimiz sınava giriş bilgilerine https://www.meb.gov.tr/sinavlar/sorgu/Dpy/2022_DPY_GIRIS_YERI_klc71hek06dry42/ adresinden bakabilir . Sınav,  4 Eylül Pazar günü yapılacak.

Ara

22.10.2021 tarihinde yapılan okul aile birliği toplantımızda alınan karar gereği 2022-2023 eğitim öğretim yılında okul forması değişimi kararı alındı.

Okul aile birliği gündemine aldığımız ve daha önce resmi web adresimizde duyurduğumuz madde , genel kurulda görüşülmüş olup yapılan oylama sonucu forma değişimi yönünde karar alınmıştır.

1. DÖNEM SINAV TARİHLERİ