Nazmiye Demirel Ortaokulu

Adres
İSTİKLAL MAH. 116 CAD. NAZMİYE DEMİREL A BLOK NO: 36 İÇ KAPI NO: 1 MERKEZ / ISPARTA
Vizyon
Evrensel niteliklere uygun, kaliteli Eğitim ve Öğretim veren gerçekleştirdiği akademik, sosyal kültürel ve sportif faaliyetlerde ilgi odağı haline gelmiş, Eğitim-Öğretim kurumu olarak İlimizde birinci Ülke genelinde dereceye girmektir.
Misyon
Değişen ve gelişen teknolojik Dünyanın Umutlu ve Mutlu yarınlarına hazırlanarak katılımcı, paylaşımcı, kendine güvenen ve güvenilen, Ulu önder Atatürk’ün İlke ve İnkılaplarına bağlı Milli ve manevi değerlere önem veren başarılı, akılcı ve hoşgörülü bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :Normal Öğretim (tekli)
8.30 -17.00
Kalorifer (doğal gaz)
Yerleşim Yeri
İstiklal Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi, Askerlik Şubesi Yanı Isparta/MERKEZ
150 mt
Sportif Etkinlikler
ATLETİZM, FUTBOL, FUTSAL, BASKETBOL, VOLEYBOL, BOCCE, OKÇULUK, CİMNASTİK, SATRANÇ, MASA TENİSİ, DART... MÜSABAKALARINDA İLDE VE ULUSAL DÜZEYDE DERCELER.
Bilimsel Etkinlikler
TEKNOFEST YAZILIM TÜRKİYE 1. LİĞİ KODLAMANİSA ULUSAL YAZILIM YARIŞMASI TÜRKİYE 1. LİĞİ TÜBİTAK YAZILIM DALINDA BÖLGE 1. LİĞİ
TÜBİTAK OKULUM TEMİZ SIFIR ATIK BESLENME DOSTU OKUL E TWİNNİNG