T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ISPARTA / MERKEZ - Nazmiye Demirel Ortaokulu

Vizyonumuz

MİSYON, VİZYON VE TEMEL DEĞERLER

 

Okul Müdürlüğümüzün Misyon, vizyon, temel ilke ve değerlerinin oluşturulması kapsamında öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, velilerimiz, çalışanlarımız ve diğer paydaşlarımızdan alınan görüşler, sonucunda stratejik plan hazırlama ekibi tarafından oluşturulan Misyon, Vizyon, Temel Değerler; Okulumuz üst kurulana sunulmuş ve üst kurul tarafından onaylanmıştır.

MİSYONUMUZ Değişen ve gelişen teknolojik Dünyanın umutlu ve mutlu yarınlara hazırlayarak katılımcı, paylaşımcı kendine güvenen ve güvenilen,Ulu Önder Atatürk’ün ilke ve inkılaplarına bağlı milli ve manevi değerlere önem veren,başarılı,akılcı ve hoşgörülü bireyler yetiştirmek.

VİZYONUMUZ Evrensel  niteliklere uygun kaliteli eğitim ve öğretim veren gerçekleştiği akademik sosyal,kültürel ve sportif faaliyetlerde ilgi odağı haline gelmiş eğitim-öğretim kurumu olarak ilimizde birinci olmak,ülke genelinde dereceye girmektir.

TEMEL DEĞERLERİMİZ

  1. Anayasamızda ifadesi  bulunan;  Atatürk İlk e ve İnkılaplarını esas alırız.

  2. Ülkemizin geleceği konusunda görev ve sorumluluklarını bilincinde olan bireyler yetiştirmeyi önemseriz.

  3. Kurumsal ve bireysel gelişmelerin, bilimsel verilerin uygulama hayatına geçirilmesiyle sağlanacağına inanırız.

  4.Fırsat ve imkan eşitliğini okulumuzda yaşatarak; önerileri kurum kültürüne yapılmış bir katkı olarak değerlendiririz.

  5. Kurumumuzda çalışanlara öğrenme ve yeni beceriler geliştirme fırsatı verilmesi gerektiğine inanırız.

  6.Biz birbirimize ve kendimize güveniyor, farklılıklarımızın bilinciyle birbirimizi anlıyor bu farklılıkları ve görüş ayrılıklarını bir zenginlik olarak kabul ediyoruz.

  7. Kurumda çalışanların bilimsel veriler doğrultusunda ve mevzuata uygun olarak ekip çalışmalarıyla sağlanacağı anlayışını kabullenerek ekip çalışmalarına gereken önemi veririz.

  8. Kurum çalışanlarının bu kurumun değerli bir ferdi olduğunu hissettirerek burada çalışmaktan gurur duymasını sağlar görev dağılımı görev hizmet sunumunda adil olup çalışanın kurum katkısını takdir ederiz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 07.03.2024 - Güncelleme: 07.03.2024 13:31 - Görüntülenme: 36
  Beğen | 0  kişi beğendi