T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ISPARTA / MERKEZ - Nazmiye Demirel Ortaokulu

Seize The Moment

Okulumuz Bilişim Teknolojileri öğretmeni Fadime UĞUZ danışmanlığında yapılan projemizde toplamda 10 öğretmenle gerçekleştirdik. Bunlardan 4'ü Türkiye'den, 1'i Belçika'dan, 1'i Hırvatistan'dan, 1'i Yunanistan'dan, 1'i İtalya'dan, 1'i Romanya'dan, 1'i Portekiz'den ve 1'i İspanya'dan. Projemize toplamda 191 öğrenci aktif olarak katıldı. Ortak bir ürün olarak, projemizde bir e-kitap ve akrostiş şiir oluşturduk.

Proje Hakkında: İngilizce öğretiminde fotoğrafları kullanmak, görsel araçları İngilizce dersine dahil etmenin mükemmel bir yoludur. Bir fotoğraf binlerce kelime ifade eder ve görsel ve görsel olmayan öğrencilerin derse aktif olarak katılmasını teşvik eder. Bu proje sayesinde öğrencilerimiz, yalnızca hayatın geçici anlarını yakalamakla kalmayacak, aynı zamanda İngilizce becerilerini de geliştirecekler. Ayrıca, Web2 araçlarına aşina olacaklar.

Amaçlar: • Sınıfta Sosyal Duygusal Öğrenmeyi (SEL) uygulamak • Öğrencilerin İngilizce dil becerilerini geliştirmek • Öğrencilerimizi Web2 araçlarıyla tanıştırmak • Diğer kültürleri öğrenmek.

07-03-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 07.03.2024 - Güncelleme: 07.03.2024 13:42 - Görüntülenme: 35
  Beğen | 0  kişi beğendi